Published On: vin, aug. 23rd, 2019

ÎNCEPE LIGA I Şl LA FOTBAL FEMININ

Aşteptarea a luat sfârşit! După o pauză de vară destul de lungă, Liga I la fotbal rezervată fetelor se va relua în acest week-end, când este programată prima etapă a sezonului
2019 – 2020.
Noutăţile sunt reprezentate în primul rând de numărul mai mare al echipelor ce compun primul eşalon. Anul trecut, Liga I a ajuns la final cu nouă echipe, la startul actualei ediţii fiind înscrise 12 formaţii.
S-a renunţat la play-off şi play-out
„Cu toţii ne dorim o creştere a nivelului Ligii I, mai ales acum după ce numărul de formaţii a fost suplimentat. Aş vrea să văd o luptă pentru titlul de campioană în care să se implice mai multe formaţii. Văd, acolo, sus, lângă Olimpia Cluj, şi alte formaţi. Mă gândesc la Fortuna Beci-cherecu Mic, la Heniu Prundu Bârgăului, chiar şi la Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, echipă pe care o pregătesc. E un sezon important, mai ales începutul său, pentru că în această toamnă avem calificări pen-truu naţionalele U17, U19 şi pentru cea de senioare”, a declarat Alexandru Andraşi, antrenorul principal al formaţiei Vasas Femina Odorheiu Secuiesc şi secund al lui Mirel Albon la prima noastră reprezentativă.
Sezonul 2019-2020 va debuta cu un derby de zile mari, confruntarea dintre Fortuna Becicherecu Mic şi „U” Olimpia Cluj. Echipa bănăţeană este cea care sezonul trecut a învins de două ori multipla campioană a României, în Liga I şi în Cupa României!
În campionat, Fortuna i-a administrat Olimpiei primul eşec pe teren propriu din istoria grupării ardelene!
Etapa I duminică, 25 august ora 11:00:
Luceafărul Filiaşi -Universitatea Galaţi FC Fair Play Bucureşti -CSŞ Târgovişte
Fortuna Becicherecu Mic -„U” Olimpia Cluj Selena ŞN Constanţa -Vasas Femina Odorhei
ora 15:00:
Heniu Prundu Bârgăului – Independenţa Baia Mare *Partida Piros Security -Universitatea Alexandria a fost amânată

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>