Published On: joi, nov. 2nd, 2017

Începe Festivalul Concurs „Moştenirea Văcăreştilor”

nichiduta.ro

În anul 1969, când a avut loc prima ediţie a manifestării culturale care se bucură de renume şi popularitate – Festivalul – Concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor”, nimeni nu ar fi putut anticipa faptul că se punea piatra de temelie a celei mai longevive competiţii de literatură din ţară.
Ajuns la a XLIX-a ediţie, festivalul a devenit în timp şi concurs de creaţie pentru tinerele talente, calitatea demersului cultural şi a actului creativ ridicându-se la cote tot mai înalte. În ultimii ani, Festivalul -Concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor” a căpătat noi dimensiuni şi conotaţii, prin prezenţa, la manifestările organizate, a mai multor oameni de cultură din Republica Moldova.
Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, împreună cu Societatea Scriitorilor Târgovişteni, Biblioteca Judeţeană „I.H. Rădulescu”, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din România şi al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, vă invită să participaţi şi la această ediţie, care se va desfăşura în perioada 3-4 noiembrie 2017, la sediul Bibliotecii Judeţene
„I.H.Rădulescu”.
Deschiderea evenimentului va avea loc mâine, începând cu ora 11.00 iar festivitatea de premiere este programată sâmbătă, de la ora 15.00.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro