Începe examenul de Evaluare Naţională

0 0

Absolvenţii de gimnaziu vor susţine azi prima probă scrisă la examenul de Evaluare Naţională, proba la Limba română. Pe 19 este programată proba la matematică, iar pe 21 iunie proba scrisă la limba şi literatura maternă, acolo unde este cazul. Rezultatele vor fi afişate pe 25 iunie şi tot atunci, între orele 14-20 vor putea fi depuse contestaţiile. Rezultatele finale vor fi afişate pe 29 iunie.
La solicitarea comisiilor judeţene/comisia municipiului Bucureşti de organizare a evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Organizare a Evaluării Naţionale poate aproba, în situaţii excepţionale, prelungirea perioadelor de evaluare a lucrărilor scrise ori de afişare a rezultatelor, precum şi reducerea perioadei de afişare a rezultatelor.
Ponderea mediei la Evaluarea Naţională este de 80% din media de admitere la liceu.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pro România solicită înlocuirea ministrului Carmen Dan

Printre deciziile adoptate în cadrul întrunirii Delegaţiei Naţionale a Pro România, detaliate în conferinţă de presă de coordonatorul Organizaţiei Dâmboviţa, Georgică Dumitru, a fost şi reformarea Ministerului Afacerilor Interne. Senatorii, deputaţii, coordonatorii şi şefii de departamente ai partidului solicită în unanimitate schimbarea ministrului Carmen Dan, schimbare care trebuie acompaniată obligatoriu […]