Published On: mar, iul. 9th, 2019

Începe demolarea tribunei a doua şi a peluzei Stadionului „Eugen Popescu”

După eliberarea autorizaţiei de desfinţare pentru Stadionul Municipal „Eugen Popescu”, administraţia publică locală va demara, săptămâna viitoare, lucrările de demolare la tribuna a II-a şi peluză. Referitor la acest obiectiv, primarul Cristian Stan a apreciat că „va fi un proiect interesant, care va schimba în proporţie de 100% stadionul”. Prin proiect, va fi reconstruită tribuna a doua, care va avea în dotare toate facilităţile necesare , astfel încât stadionul să corespundă cerinţelor pentru omologare.
„Facem toate eforturile să finalizăm această investiţie înainte de încheierea returului de campionat, pentru a prinde câteva meciuri acasă, pe „Eugen Popescu”. Va fi unul dintre cele mai frumoase stadioane din Liga I, cochet, cu nocturnă, cu instalaţii speciale pentru gazon”. Edilul a punctat şi faptul că termenul pentru începerea lucrărilor , iniţial septembrie 2019, a fost devansat cu două luni, o premisă în plus pentru finalizarea obiectivului mai devreme.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>