Încep lucrările la Centru de zi pentru persoane vârstnice în satul Manga

Zilele acestea, admnistraţia de la Voineşti, condusă de edilul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa, va da ordinul de începere a lucrărilor. Investiţia se realizează cu finanţare prin POR 2014-2020, Axa 8.3. -Creşterea gradului de acoperire cu servicii sociale. Centru se va realiza la fosta Şcoală din satul Manga. Beneficiarii acestui proiect vor fi persoanele vârstnice, iar în cadrul Centrului se vor oferi servicii de recuperare şi recreere, consiliere psihologică, bibliotecă, internet, jocuri de socializare, vor fi montate şi aparate fitness în curtea exterioară. Valoarea proiectului este 1.597.397,88 lei din care valoarea eligibilă este de 1537.582,32 lei. Contribuţia Primăriei Voineşti este de 30.751,65 lei. Cheltuielile neeligibile sunt în valoare de 59.815,35 lei. Perioada de implementare este de 35 luni, adică, martie 2018 – februarie 2021. Însă, aşa cum ne-a obişnuit administraţia de la Voineşti, investiţia este posibil să fie gata în toamna anului 2019.
Primarul comunei Voineşti, Gabriel Danuţ Sandu a ţinut să sublinieze faptul că, prin acest proiect a salvat de la distrugere, prin neutilizare, clădirea fostei şcoli din satul Manga, amenajând o locaţie în care persoanele vârstnice să beneficieze de servicii de recuperare şi recreere, consiliere psihologică, bibliotecă, internet, jocuri de socializare.
Administraţia de la Voineşti, condusă de primarul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Constantin Popa are o experienţă mare în implementarea proiectelor cu finanţare europeană. Pentru admnistraţia locală din comuna dâmboviţeană Voineşti, atragerea fondurilor europene pentru realizarea unor investiţii ce contribuie substanţial la dezvoltarea localităţii rămâne o prioritate şi în exerciţiul bugetar 2014-2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Primăria Târgovişte este pregătită să facă faţă rigorilor iernii

Primarul Cristian Stan, împreună cu viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu şi şefii direcţiilor din subordine implicate, au trecut în revistă, ieri dimineaţă, parcul de utilaje pregătit pentru intervenţii la deszăpezire. Într-o scurtă declaraţie de presă, edilul a precizat că sunt gata să intervină în orice moment peste 50 de utilaje, […]