Published On: vin, apr. 21st, 2017

Încep lucrările de reabilitare la Grădiniţa nr. 16

nichiduta.ro

Primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a anunţat începerea lucrărilor de reabilitare şi modernizare la Grădiniţa nr. 16, una dintre cele mai mari din oraş, cu peste 200 de copii. Este o investiţie de 706000 de lei, bani alocaţi prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, structurătă pe două componente. Va fi continuat un priect început cu mai mulţi ani în urmă, care constă în înlocuirea fenestraţiei, pardoselilor şi instalaţiilor sanitare şi, în completare, vor fi executate lucrări de termoizolaţie, scări de evacuare, lucrări la acoperiş precum şi alte amenajări care vor îmbunătăţi substanţial condiţiile pentru copii şi educatoare.
Durata execuţiei este de cinci luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor şi se va lucra pe corpuri de clădire, pentru a deranja cât mai puţin activitatea, fiind vorba de o grădiniţă cu program prelungit. Alături de primarul Cristian Stan au fost viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, Mariana Leahu, directorul grădiniţei, reprezentantul constructorului şi şefi de direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro