INCENDIU PUTERNIC LA UN FÂNAR

Pompierii dâmboviţeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă în care era depozitat fân, în comuna Corneşti, sat Ibrianu.
La locul evenimentului pompierii de la Garda Corneşti s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD şi au constatat ca incendiul se manifesta la trei construcţii pe o suprafaţă de cca. 200mp.
S-a acţionat imediat pentru localizarea incendiului şi protejarea unei alte construcţii din vecinătate. În acelaşi timp trei persoane care prezentau atac de panică au fost asistate medical de echipajul de paramedici SMURD.
Pentru gestionarea evenimentului au fost suplimentate forţele de intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Garda Răcari, Detaşamentul Titu şi Detaşamentul Târgovişte şi o ambulanţă de la SAJ Dâmboviţa.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

5.823 de mijloace de transport animale vii, verificate de poliţişti

În perioada 22 martie – 30 iunie a.c., Inspectoratul General al Poliţiei Române, în cooperare cu Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Agenţia Naţională pentru Zootehnie, a organizat şi executat o acţiune, la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea furturilor de animale, respectiv verificarea legalităţii sacrificării şi […]