Incendiu la un apartament, 50 de persoane evacuate

Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost alertaţi despre producerea unui incendiu la un apartament din oraşul Găeşti, situat la etajul al doilea al unui unui bloc de locuinţe.
Imediat, spre locul evenimentului pompierii găeşteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de ambulanţă SMURD, iar de la Detaşamentul Titu a fost trimisă o platformă de salvare la înălţime, care ulterior s-a întors în subunitate, nefiind nevoie de utilizarea acesteia.
La sosirea forţelor de intervenţie, apartamentul era încuiat, fiind necesară forţarea uşii pentru a pătrunde în interiorul acestuia, unde ardeau mocnit într-o cameră, obiecte de mobilier şi articole textile, cu degajare mare de fum.
Pompierii au lichidat imediat incendiul şi au acţionat pentru evacuarea fumului atât din apartament, cât şi de pe casa scării. De asemenea, salvatorii au evacuat toţi locatarii imobilului, fiind vorba de 50 de persoane din 20 de apartamente.
Paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală unei locatare care a suferit un atac de panică. Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale.
Cauza probabilă a producerii incendiului stabilită în urma cercetărilor efectuate la faţa locului este efectul termic al curentului electric (conductor electric defect ori neizolat corespunzător).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Curriculum relevant, educaţie deschisă: un an de învăţare online"

O nouă serie de evenimente online, marca „Proiectul CRED” (Curriculum Relevant, Educaţie Deschisă pentru toţi), au debutat. La discuţiile din cadrul evenimentului participă experţi în educaţie, cadre didactice din mediul universitar, iar transmisiunea live, pe pagina Facebook „Proiectul CRED”, permite şi interacţiunea cu publicul.Contextul epidemiologic din ultimul an a impus […]