Incendiu la o hală de producție polistiren din Parcul Industrial Mija

Pompierii din cadrul Detașamentelor Moreni și Târgoviște au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală de producție polis-tiren din Parcul Industrial Mija, comuna I.L. Caragiale.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Incendiul a avut loc pe o suprafață de aproximativ 3000 mp. Având în vedere degajările mari de fum, ca urmare a incendiului, a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zonă, pentru luarea unor măsuri de auto-protecție prin închiderea ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.
Pentru gestionarea situației produse, la locul evenimentului a fost prezent și subprefectul județului Dâmbovița, Ana Maria Dragotă-Zamfir alături de inspectorul șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița – locotenent-colonel Florea Cristian-Claudiu și șeful grupei operative.
La misiunea de stingere au intervenit peste 23 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURd. O persoană din cadrul opera torului economic, bărbat de 52 de ani, a fost evaluată și i s-au acordat îngrijiri medicale de către echipajul de prim-aju-tor. Acesta prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului și a refuzat transportul la spital.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Turla Bisericii Sf. Vineri și Turnul Chindiei sunt în plin proces de restaurare

Consiliul Județean Dâmbovița implementează proiectul „Impulsionarea dezvoltării județului Dâmbovița și păstrarea identității culturale a fostei capitale a Țării Românești prin conservarea, protejarea, dezvoltarea și valorificarea Ansamblului Monumental Curtea Domnească din Târgoviște”.Se lucrează intens la Curtea Domnească din Târgoviște. Turla Bisericii Sf. Vineri și Turnul Chindiei sunt în plin proces de […]