Incendiu la o gospodărie din comuna Răzvad

Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Valea Voievozilor (comuna Răzvad).

La locul evenimentului, pompierii târgovişteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de ambulanţă SMURD. La sosirea forţelor de intervenţie, flăcările se manifestau în interiorul şi la acoperişul casei şi al unei anexe gospodăreşti.
Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor două locuinţe situate în imediata vecinătate.
Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: acoperişul locuinţei şi al anexei pe o suprafaţă de cca.100 mp, elemente de tâmplărie, piese de mobilier, materiale textile şi obiecte de uz gospodăresc.
Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.
Unul din locatarii casei a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de paramedicii SMURD.
ATENŢIE la utilizarea instalaţiilor electrice!
Pentru siguranţa locuinţei sau gospodăriei dumneavoastră:

  • NU utilizaţi instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizaţi numai aparatură electrică omologată!
  • NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!
    Cetăţeni, nu uitaţi!
    Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.
    „PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

RAZII PENTRU LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-CoV- 2

Au fost desfăşurate noi acţiuni punctuale, pe raza judeţului Dambovita, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în scopul limitării efectelor pandemiei de COVlD 19. Astfel, peste 200 de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti locali au acţionat, pe raza întregului judeţ, acţiunile vizând, în special, verificări la obiectivele supuse […]