Incendiu la o gospodărie din comuna Odobeşti, cu o victimă găsită decedată

Pompierii de la Detaşamentul Titu şi Garda Potlogi au fost alertaţi şi au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Crovu, comuna Odobeşti.
La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperişul locuinţei şi anexele alăturate, acesta fiind observat şi anunţat cu întârziere.
Din nefericire, evenimentul s-a soldat cu o victimă, o femeie în vârstă de 83 de ani, găsită decedată (carbonizată) în interiorul unei anexe (utilizată ca dormitor).
Operaţiunea de stingere a durat aproape 2 ore, pompierii reuşind să protejeze şi să salveze din calea flăcărilor o proprietate învecinată (locuinţă şi anexe).
Au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 70 mp, acoperişul anexelor gospodăreşti pe o suprafaţă de cca. 100 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică, lemne de foc, plante furajere şi alte materiale combustibile.
Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că un scurtcircuit electric produs la un televizor aflat sub tensiune este cauza probabilă a producerii incendiului.
ATENŢIE la utilizarea instalaţiilor electrice!
Pentru siguranţa locuinţei sau gospodăriei dumneavoastră:

  • NU utilizaţi instalaţii electrice (conductori, prize, întrerupătoare, tablouri de siguranţe, prelungitoare etc.) şi consumatori electrici (de orice fel) cu defecţiuni sau improvizaţii. Utilizaţi numai aparatură electrică omologată!
  • NU suprasolicitaţi reţelele electrice prin folosirea simultană a mai multor consumatori!
    Cetăţeni, nu uitaţi! Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.
    „PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia s-a reunit în şedinţă ordinară

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a participat alături de primarul municipiului Târgovişte, Cristian Daniel Stan, primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana, şi primarul comunei Şotân-ga, Constantin Stroe, la şedinţa extraordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (CpDR), eveniment ce a avut loc în municipiul Alexandria, judeţul Teleorman.Pe ordinea de […]