Incendiu la o gospodărie din comuna Mofăieni

Pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au fost alertaţi şi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din comuna Moţăieni.
La locul evenimentului s-au deplasat 3 autospeciale de intervenţie (ASAS), două de la Detaşamentul Pucioasa şi una de la Garda Fieni.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unei sobe fără acumulare de căldură amplasată necorespunzător faţă de elemente combustibile.
Au ars: o bucătărie de vară şi o anexă din lemn (cca. 25mp), acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de cca. 400mp, elemente de tâmplărie, bunuri de uz casnic şi gospodăresc.
A fost o intervenţie dificilă din cauza spaţiului foarte îngust dintre construcţii şi a pericolului de propagare a flăcărilor la vecinătăţi. În ciuda acestei situaţii, pompierii au reuşit să protejeze şi să salveze construcţiile aflate în imediata apropiere (anexele din curte şi două locuinţe vecine împreună cu anexele gospodăreşti).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ne protejăm de CORONAVIRUS, dar şi de FOC!

Având în vedere situaţia dificilă prin care trecem, în lupta cu CORON-AVIRUSUL, să nu uităm că şi FOCUL este un adversar redutabil, în unele situaţii chiar mai periculos. Foarte mulţi stăm acum acasă, încercînd să ne protejăm de acest pericol, COVID-19. Este un gest de responsabilitate civică, pentru a îi […]