Published On: vin, mart. 20th, 2020

Incendiu la o fabrică de peleţi din localitatea Vulcana de Sus

nichiduta.ro

Pompierii de la Detaşamentul Pucioasa au fost alertaţi şi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă a unei fabrici pentru producerea de peleţi din localitatea Vulcana de Sus, comuna Vulcana Băi.
La locul evenimentului salvatorii de la Detaşamentul Pucioasa s-au deplasat cu două autospeciale de intervenţie
(ASAS).
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui canal de fum, fără sită parascânteie, al unei sobe fără acumulare de căldură.
Au ars: acoperişul anexei pe o suprafaţă de cca. 30mp, rumeguş (pe o suprafaţă de cca.100 mp), instalaţia electrică, un tocător de crengi şi un uscător pentru rumeguş.
Având în vedere cantitatea mare de materiale combustibile (lemn şi rumeguş) existente la locul incendiului, pompierii au intervenit prompt (operaţiunea de stingere durând cca. o oră) şi au salvat din calea flăcărilor hala de producţie şi locuinţa proprietarului situate în imediata vecinătate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente