Incendiu la o anexă gospodărească din localitatea Micloşanii Mici

Pompierii de la Garda de Intervenţie Voineşti au fost alertaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească (bucătărie) din localitatea Micloşanii Mici (comuna Malu cu Flori).
Pentru lichidarea incendiului, pompierii voineşteni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Din primele cercetări efectuate, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coş de fum (metalic) neprotejat termic corespunzător faţă de elemente combustibile. Au ars: bucătăria (confecţionată din lemn) pe o suprafaţă de cca.35mp, piese de mobilier, obiecte de uz gospodăresc şi aparatură electrocasnică din interiorul anexei.
Pompierii au lichidat rapid incendiul, salvând din calea flăcărilor anexele gospodăreşti situate în imediata vecinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost inaugurată Grădiniţa cu program prelungit nr. 13

Mai devreme cu două luni, au fost încheiate lucrările de reabilitare a Grădiniţei cu program prelungit nr. 13, investiţia fiind inaugurată în prezenţa primarului Cristian Stan, a viceprimarilor Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, a mai multor şefi de direcţii din Primăria Târgovişte. A avut loc o slujbă de sfinţire iar […]