Incendiu la o anexă gospodărească din comuna Lucieni

Pompierii târgovişteni au fost alertaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Lucieni, deplasân-du-se la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui foc deschis făcut în aer liber, lăsat nesupravegheat, care a aprins vegetaţia uscată din jur şi s-a extins la o proprietate vecină.
În urma producerii incendiului, la prima proprietate au ars 8 stupi de albine şi un gard din lemn, iar la proprietatea vecină au ars cca. 3 tone lemne de foc depozitate într-o anexă şi o toaletă din lemn.
Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuinţa proprietarului, 80 de stupi şi o stivă de lemne pentru foc.
În atenţia cetăţenilor!
Focul dechis poate fi utilizat în propriile gospodării numai cu respectarea următoarelor măsuri: asigurarea distanţelor de siguranţă faţă de vecinătăţi, supravegherea permanentă a arderii, asigurarea unei dotări minime cu mijloace de primă intervenţie şi stingerea totală a focului înainte de părăsirea locului arderii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fără medici, războiul cu COVID-19 este pierdut şi au nevoie de medicamente şi echipamente pentru a fi salvatorii de care avem nevoie

Realitatea este că numărul de infectări COVID-19 va creşte iar sistemul medical va asaltat de cazuri care vor necesita îngrijire medical de specialitate. Niciun sistem nu poate fi pregătit pentru un flux atât de mare de pacienţi. Acum este momentul ca reprezentanţii Guvernului să ia cele mai rapide şi eficiente […]