Incendiu la acoperişul unei case din cartierul Priseaca al municipiului Târgovişte

Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost alertaţi şi au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din cartierul Priseaca al mun.Târgovişte.
Salvatorii târgovişteni s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere şi un echipaj de ambulanţă SMURD, găsind incendiul manifestându-se la acoperişul casei.
Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor restul locuinţei şi o anexă învecinată.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, fiind afectat acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 300 mp.
Din cercetările efectuate la faţa locului, se pare că un coş de fum necurăţat corespunzător este cauza probabilă a producerii incendiului.
ATENŢIE la utilizarea coşurilor de fum!
Pentru siguranţa locuinţei sau gospodăriei dumneavoastră:
o Asiguraţi verificarea, repararea, izolarea termică şi curăţarea periodică a sobelor şi a coşurilor de fum, numai cu personal autorizat;
o NU depozitaţi în podurile locuinţelor plante furajere, materiale inflamabile sau materiale combustibile (textile, hârtie, lemne etc.) care s-ar putea aprinde de la coşurile pentru evacuarea fumului.
Cetăţeni, nu uitaţi!

Printr-un comportament preventiv, vă salvaţi viaţa şi bunurile.
„PAZA BUNĂ TRECE PRIMEJDIA REA!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sănătatea dâmboviţenilor rămâne o prioritate pentru conducerea CJ Dâmboviţa

Cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, un nou container special a intrat în dotarea Spitalului Municipal Moreni pentru triajul epidemiologie al pacienţilor suspecţi de COVID-19. Investiţia, în valoare de aproximativ 335.000 lei, va veni în sprijinul personalului medical şi va spori gradul de confort al pacienţilor, cu atât mai […]