Incendiu de la o banală priză defectă

S -a dat alerta la 112, pompierii fiind solicitaţi să intervină la un incendiu în localitatea Ludeşti. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere de la Detaşamentul Găeşti şi una de la Detaşamentul Târgovişte.
Din primele cercetări se pare că incendiul a fost provocat de o priză defectă din dormitorul locuinţei. Flăcările s-au extins şi la acoperişul construcţiei, unde din cauza elementelor de fixare ale părţilor metalice, s-a acţionat cu dificultate pentru îndepărtarea lor. Au ars elemente de mobilier, aparatură electrocasnică şi obiecte de îmbrăcăminte din dormitor şi cca. 20 mp din acoperiş.
Nepotul proprietarei a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de echipajul de para-medici şi transportat la Spitalul Găeşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Majorarea stimulentului de inserţie, de la 650 lei la 1.500 lei, dacă părintele revine în activitate până la vârsta de 6 luni a copilului sau 1 an în cazul copilului cu handicap

Părinţii aflaţi în concediu pentru creşterea copiilor vor primi un stimulent de inserţie majorat la 1.500 de lei, faţă de 650 de lei cât este în prezent, dacă revin în activitate înainte de împlinirea de către copil a vârstei de 6 luni sau 1 an în cazul copilului cu handicap. […]