Incendii la două locuinţe în localităţile Comişani şi Raciu

Pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unor incendii izbucnite la două locuinţe din localităţile Comişani şi Raciu.
În localitatea Comişani, la ora 20.50,trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă au acţionat pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei locuinţe. Din primele cercetări se pare că focul a fost provocat de un coş de fum deteriorat. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 70 mp, materiale textile, mobilier şi electro-casnice dintr-o cameră şi un hol al locuinţei.
În jurul orei 02.49, 01.04.2021, două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, tot de la Detaşamentul Târgovişte, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit, de această dată, în localitatea Raciu, tot la o locuinţă.
Din primele cercetări se pare că un scurtcircuit la un cablu electric defect ori neizolat corespunzător a provocat producerea incendiului. Flăcările au distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de cca. 120 mp, trei camere de la etajul construcţiei, obiecte de îmbrăcăminte, mobilier şi electrocasnice aflate în interior. Din fericire, la cele două incendii nu au existat victime. Intervenţia rapidă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la construcţiile învecinate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERCHEZIŢII DOMICILIARE LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în judeţul Dâmboviţa, la locuinţele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc, fără drept.Din cercetări a reieşit că, […]