încasările veniturilor bugetului general consolidat, mai mari decât cele prognozate

Victor Sanda– Victor Sanda, prefectul de Dâmboviţa, a cerut mai multă implicare din partea şefilor instituţiilor deconcentrate în abordarea şi rezolvarea problemelor reale ale judeţului
Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Colegiului Prefectural au fost raportul privind formarea, evidenţierea, urmărirea şi încasarea veniturilor bugetului general consolidat în anul 2012, precum şi acţiunile întreprinse pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în judeţul Dâmboviţa, informarea DSVSA Dâmboviţa cu privire la activitatea de prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale şi a acelora transmisibile de la animale la om şi informarea privind ajutoarele de minimis acordate pentru compensarea efectelor fenomenului de secetă asupra culturilor agricole (Direcţia pentru Agricultură).
Şedinţa a fost condusă de Victor Sanda, prefectul judeţului, care a solicitat mai multă implicare din partea şefilor instituţiilor deconcentrate în discutarea şi eventual soluţionarea problemelor reale ale judeţului.
Revenind la primul punct de pe ordinea de zi, Viorel Paraschiv, director adjunct la DGFP Dâmboviţa, a subliniat că, în 2012, au fost încasate venituri la bugetul general consolidat în sumă de 921,73 milioane de lei, cu 20,91 milioane lei mai mult decât veniturile planificate şi cu 39,3 milioane peste încasările din 2011. Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţenii nevoiaşi aflaţi pe lista beneficiarilor de ajutoare europene rămân fără ulei şi făină

În schimb, primesc orez, mălai şi fasole Conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că distribuirea celor două produse, făină şi ulei, ajutoare de la Uniunea Europeană, va fi compensată cu alte produse, mălai, orez, fasole. După ce autorităţile au aşteptat în zadar făina şi uleiul, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în […]