Published On: vin, feb. 1st, 2013

încasările veniturilor bugetului general consolidat, mai mari decât cele prognozate

nichiduta.ro

Victor Sanda– Victor Sanda, prefectul de Dâmboviţa, a cerut mai multă implicare din partea şefilor instituţiilor deconcentrate în abordarea şi rezolvarea problemelor reale ale judeţului
Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Colegiului Prefectural au fost raportul privind formarea, evidenţierea, urmărirea şi încasarea veniturilor bugetului general consolidat în anul 2012, precum şi acţiunile întreprinse pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în judeţul Dâmboviţa, informarea DSVSA Dâmboviţa cu privire la activitatea de prevenire, control şi eradicare a bolilor la animale şi a acelora transmisibile de la animale la om şi informarea privind ajutoarele de minimis acordate pentru compensarea efectelor fenomenului de secetă asupra culturilor agricole (Direcţia pentru Agricultură).
Şedinţa a fost condusă de Victor Sanda, prefectul judeţului, care a solicitat mai multă implicare din partea şefilor instituţiilor deconcentrate în discutarea şi eventual soluţionarea problemelor reale ale judeţului.
Revenind la primul punct de pe ordinea de zi, Viorel Paraschiv, director adjunct la DGFP Dâmboviţa, a subliniat că, în 2012, au fost încasate venituri la bugetul general consolidat în sumă de 921,73 milioane de lei, cu 20,91 milioane lei mai mult decât veniturile planificate şi cu 39,3 milioane peste încasările din 2011. Vom reveni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro