Published On: lun, feb. 4th, 2013

ÎNCASĂRI PESTE PLAN LA TOATE CAPITOLELE BUGETARE

nichiduta.ro

Victor SandaPotrivit raportului privind formarea, urmărirea şi încasarea veniturilor bugetului consolidat pe anul 2012, prezentat în Colegiul Prefectural, Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dâmboviţa a avut încasări de 921,73 milioane lei, reprezentând 104,46% din încasările planificate.
încasările au fost mai mari decât acelea planificate la bugetul asigurărilor sociale de stat (114,3%), la bugetul asigurărilor de şomaj (109,33) şi la bugetul asigurărilor de sănătate. La bugetul de stat, în schimb, încasările reprezintă numai 91,22% din totalul planificat. Comparativ cu 2011, situaţia este oarecum schimbată, în sensul că au fost încasări semnificativ mai mari la toate capitolele, cu excepţia bugetului asigurărilor de sănătate. La acest capitol, diminuarea încasărilor se datorează, în principal, punerii în aplicare a deciziei Curţii Constituţionale, conform căreia contribuţia datorată de pensionari la bugetul de sănătate se aplică numai asupra veniturilor care depăşesc 740 lei. în consecinţă, începând cu iunie 2012, veniturile lunare la acest buget au fost mai mici cu aproximativ două milioane de lei, rezultând o diminuare de 14 milioane de lei până la sfârşitul anului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro