Published On: mar, mart. 27th, 2018

ÎNCĂ O SUPER-PERFORMANŢA PENTRU CLAUDIA IUGULESCU

nichiduta.ro

România are două reprezentante feminine în cadrul a două partide din sferturile de finală a competiţiei feminine a Ligii Campionilor.
MihaelaŢepuşă a fost arbitru asistent la partida dintre Montpellier şi Chelsea Ladies, condusă de la centrul terenului de Kateryna Monzul, din Ucraina. Prima manşă, disputată pe stadionul Mosson din Montpellier pe 21 martie, a fost câştigată cu 2-0 de Chelsea, returul fiind programat pe 28 martie, pe stadionul Cherry Red Records, Kingston.
La câteva zile distanţă, pe 28 martie, Petruţa Claudia Iugulescu o va asista pe arbitra portugheză Sandra Bastos Braz, în partida retur dintre FC Barcelona şi Olympique Lyonnais, din sferturile Ligii Campionilor. Meciul se va desfăşura pe Mini Estadi, din Barcelona, începând cu ora locală 19:00. Prima manşă a fost câştigată cu 2-1 de Olympique Lyonnais.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro