Încă o mână de ajutor dată şomerilor dâmboviţeni

Ş.E.
0 0

someriAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, pentru că are ca prioritate scăderea numărului şomerilor în judeţ, acordă consultanţă şi asistenţă pentru începerea unei activităţi independente sau pentru iniţierea unei afaceri, gratuit pentru şomerii indemnizaţi şi neidemnizaţi.
„Serviciile de consultanţă şi asistenţă pentru începerea unei activităţi independente sau pentru iniţierea unei afaceri, cuprind activităţi de informare, consultanţă şi instruire după cum urmează: consultanţa individuală presupune asistenţă tehnică în procesul înfiinţării unei firme, cum ar fi; elaborarea actului constitutiv, stabilirea obiectului de activitate, înregistrarea persoanei juridice sau persoanei fizice, încheierea de contracte, legalizări de acte, elaborarea planului de afaceri; instruirea antreprenorială cuprinde instruiri modulare în probleme referitoare la: management, marketing şi tehnici de vânzare, legislaţie, contabilitate şi evidenţă primară, întocmirea planurilor de afaceri. Solicitanţii se pot adresa zilnic compartimentului de informare şi consiliere în carieră din cadrul AJOFM Dâmboviţa atât la Târgovişte cât şi în punctele de lucru ale agenţiei din Moreni, Pucioasa, Găeşti, Titu şi Băleni”, a precizat Constanţa Anghel, director AJOFM.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Componente de maşini furate din străinătate şi aduse în ţară cu tirul

Doi tineri sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, după ce poliţiştii au depistat în remorca unui camion pe care cei doi îl conduceau, bunuri în valoare de peste 6.000 de euro, introduse fraudulos în ţară. Oamenii legii spun că bunurile au fost aduse din Germania şi […]