ÎNCÂ O ELIMINARE PENTRU SORANA!

Mihai ROŞOIU

soranaDupă victoria obţinută în runda inaugurală Sorana Cîrstea a fost eliminată în optimile de finală în turneul de la Baku.
A doua jucătoare româncă din clasamentul WTA, pe locul 29 în lume, Cîrstea a fost învinsă clar, în două seturi, de Stefanie Voegele.
Elveţianca s-a impus cu 6-1, 61 şi a avansat în faza sferturilor de finală. Sorana era principala favorită a competiţiei dinAzerbaidjan.
În perioada 4-14 august, la Montreal, va avea loc Open-ul Canadei. Anul trecut, Sorana Cîrstea a jucat excelent şi a ajuns până în finala competiţiei, performanţă care practic a ţinut-o în 2014 între primele 30 de sportive ale lumii – a primit 620 de puncte WTA.
În acest an, Sorana a fost eliminată într-unui dintre primele două tururi de 12 ori din cele 15 turnee la care a luat startul. Cele mai bune performanţe ale ei din 2014 sunt calificarea în sferturi la Pattaya şi Du bai, dar şi turul III la Roland Garros, informează Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ce il face pe om fericit?

Preot loan ŞTEFĂNESCU Toţi oamenii, fără excepţie, oriunde ar locui şi în orice epocă ar trăi, au în inima lor o dorinţă vie – toţi caută fericirea. Nu există om, care să nu aibă această dorinţă vie, să trăiască prosper, să fie fericit. Dar, deşi toţi oamenii sunt de acord […]