ÎNCĂ O ECHIPĂ DIN LIGILE NAŢIONALE A FOST DEPUNCTATĂ

Mihai ROŞOIU

Pe lângă Olimpia Satu Mare (Liga 2, 38 de puncte) şi Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (Liga 3, Seria 4, 16 puncte), încă un club din primele trei ligi ale fotbalului românesc s-a ales cu depunctare în acest sezon. În şedinţa de miercuri, 17 ianuarie, a Comisiei de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, Metalosport Galaţi s-a ales cu -4 puncte din cauza litigiului cu antrenorul Mihai Ciobanu.
Metalosport traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, joacă în mare parte cu juniori doar pentru a-şi continua activitatea şi în prima parte a sezonului nu a acumulat niciun punct în Seria 1 a Ligii 3. În 14 meciuri a pierdut tot şi are un golaveraj dezastruos: 2-115, scrie liga2.ro
„Comisia în baza art. 85 din RD coroborat cu art. 85 coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal a dispus sancţionarea AFC Metalosport Galaţi cu interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar, scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 4 puncte pentru perioada 13.12.2017 – 27.12.2017, şi 28.12.2017 – 11.01.2018.
Comisia a acordat termen în data de 31.01.2018, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Ciobanu Mihai pentru a evita în continuare depunctarea”, sună verdictul comisiei FRF citat de liga2.ro. Cum Metalosport nu avea niciun punct câştigat în acest sezon, echipa gălăţeană va figura acum cu -4 în clasamentul Seriei 1. Celelalte echipe din acest sezon, din primele trei ligi ale României, care sunt pe minus sunt Becicherecu Mic, cu -15 în Seria 4 a Ligii 3, respectiv Olimpia Satu Mare, cu -15 puncte în Liga 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA MERGE MAI DEPARTE LA DUBLU

Sorana Cîrstea şi brazilianca Beatriz Haddad Maia au disputat sâmbătă dimineaţa, meciul împotriva perechii Alicja Rosolska (Polonia)/Abigail Spears (SUA), în cadrul probei de dublu de la Australian Open. Cuplul româno-brazilian a învins cu scorul de 4-6, 6-3, 63, după o oră şi 47 de minute de joc şi s-a calificat […]