Published On: mie, aug. 28th, 2019

ÎNAINTEA CREDINŢEI TOTUL ESTE POSIBIL – SLUJIRE ARHIEREASCĂ LA CATEDRALA DIN TÂRGOVIŞTE

În duminica a zecea după Rusalii, în ziua de 25 august 2019, cu participarea multor târgovişteni, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepsicop şi Mitropolit Nifon, împreună cu preoţi şi diaconi, a săvârşit Sfânta Liturghie la Catedrala din Târgovişte.
În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa a vorbit despre importanţa credinţei pentru existenţa omului, ca fiinţă spirituală cu aspiraţii înalte, subliniind faptul că sunt totuşi unii semeni care trăiesc în afara logicii credinţei, accentuând numai perspectiva materială. În lumina credinţei, boala sau neputinţa pot fi biruite, cu ajutorul lui Dumnezeu care înţelege cel mai bine fragilitatea umană şi ne oferă ajutor în permanenţă. Aceasta o mărturiseşte evenimentul evanghelic al vindecării lunaticului, evidenţiind puterea extraordinară a credinţei, care nu dezamăgeşte niciodată şi care vine în ajutorul nevoilor noastre.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>