În weekend, adrenalina şi motoare turate la maxim pe circuitul de motocros de la Moreni

Pasionaţii motoarelor sunt aşteptaţi cu drag, la Moreni, pentru o nouă etapă naţională. De această dată este vorba despre cea de a III-a etapă din cadrul Campionatului Naţional Individual al României la Motocros. Aceasta se va desfăşura pe circuitul de la Sângeriş din municipiul Moreni în perioada 2 – 4 iulie 2021 – conform programului oficial. Competiţia este organi-
zată de Clubul Sportiv Municipal Flacăra Moreni şi Primăria municipiului Moreni, în parteneriat cu Federaţia Română de Motociclism şi Ministerul Tineretului şi Sportului. Sportivii sunt aşteptaţi să concureze pe circuitul care este în curs de amenajare şi în care au fost configurate deja noi segmente prin care sportivii care vor concura să arate adevărata lor forţă şi experienţă în motociclism.
Vor concura clasele: 50cc Jun. Mari + Mici; 65cc; 85cc; MX2; MX2 Jun; MX1; Amatori; Veterani 1 şi 2 şi Fete.
Vineri este ziua dedicată secretariatului, reviziilor tehnice, şedinţelor organizatorilor şi verificării traseului. Sâmbătă, 03 iulie, antrenamentele libere încep la ora 09:30, iar cele oficiale la 12:00. Prima manşă a zilei va avea startul la ora 15:25 (clasa Amatorilor). Ziua se încheie la ora 17:50 cu manşa claselor de 50cc.
Duminică, 04 iulie, la ora 10:30 este programată Ceremonia Oficială de Deschidere. Prima manşă a zilei este programată la ora 11:10 şi ultima la ora 15:05. Festivitatea de premiere pentru toate clasele este programată la ora 16:00.
În conformitate cu prevederile legale în vigoare, se solicită publicului să respecte integral măsurile de protecţie sanitară în privinţa Covid-19 şi programul de desfăşurare a competiţiei. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele de concurs (dacă acest lucru este necesar) şi se obligă să aducă la cunoştinţa concurenţilor cel puţin prin afişarea pe panoul de informare aflat în zona secretariatului de concurs.
Din cauza reglementărilor legislative în vigoare, vă informăm că accesul spectatorilor este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sesiune suplimentară pentru elevii care nu susţin Evaluarea Naţională din motive medicale

Repartizarea computerizată a elevilor de clasa a VlII-a va avea loc la finalul lunii iulie, după o sesiune suplimentară a examenului de Evaluare Naţională, destinată copiilor care nu se pot prezenta la cea normală din motive medicale, a anunţat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.Etapa specială a Evaluării naţionale va avea loc […]