Published On: lun, iul. 24th, 2017

În timp ce alţii se vaită, Juventus şi Sepsi au promovat in Liga 1 Juventus joacă la Ploieşti, Sepsi la Braşov


Fostele echipe de Liga a 2 a, Sepsi şi Juventus au jucat în deschiderea etapei a 2 a din Liga 1. Meciul s-a disputat pe stadionul Tineretului, din Braşov, în faţa unei asistenţe reduse. Gazda a fost echipa din Sfântul Gheorghe, care a şi câştigat meciul cu 2-1 (Ghinga, Cl. Herea/Stoenac). Este primul meci câştigat de echipa din Covasna în primul eşalon al fotbalului românesc.
În prima etapă, Sepsi a pierdut cu 1-0, cu Astra Giurgiu (în deplasare), iar Juventus a cedat, cu 3-0, (acasă, la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană), cu Dinamo Bucureşti. În ediţia trecută de campionat din L2 (2016-2017), Juventus a câştigat patru puncte din şase posibile în confruntările cu Sepsi.
E clar că atât Juventus cât şi Sepsi au viaţă grea în Liga 1. Va fi greu să supravieţuiască în acest eşalon.
Jucătorii ambelor echipe, antrenorii şi conducătorii merit felicitaţi pentru curajul, ambiţia şi demnitatea cu care au luptat pentru promovare. Asta în condiţiile în care nu aveau stadioane de Liga 1. În acest timp, cei de la Chindia se scuzau că nu au stadion, condiţii şi infrastructură.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>