Published On: mie, apr. 19th, 2017

În seria echipelor dâmboviţene se ştie echipa promovată! SCM PITEŞTI MERGE ÎN LIGA A ll-A CU ŞAPTE ETAPE ÎNAINTE DE FINALUL SEZONULUI

nichiduta.ro

Jocul rezultatelor a făcut ca la finalul meciurilor de vineri să fie stabilită prima echipă care a promovat în Liga 2. Eşecul suferit de FC Voluntari II în duelul cu FC FCSB II, scor 1-3, coroborat cu victoria cu acelaşi scor a liderului SCM Piteşti în derby-ul judeţean cu Atletic Bradu a dus formaţia pregătită de Nicolae Dică la 22 de puncte distanţă de gruparea ilfoveană, cu şapte etape înainte de final.
SCM Piteşti a terminat în zece, dar a avut om în plus timp de 24 de minute
Încă de la pauză atât SCM Piteşti, cât şi FC FCSB II au condus cu 2-0, ambele echipe înscriind al doilea gol din penalty. Piteştenii au avut 2-0 din minutul 20, prin reuşitele lui Şerbănică şi Grecu, în timp ce bucureştenii au marcat golul doi în minutele de prelungire, marcatori fiind Man şi Mihal-cea. Succesul piteştenilor s-a conturat şi mai clar după golul de 3-0 al lui David Andrei şi eliminarea lui Ovidiu Popescu de la gazde. Astfel că golul de onoare al lui Păvăluţă şi eliminarea lui Şerbănică nu au mai putut schimba soarta meciului de la Bradu.
Finalul de meci de la Voluntari le-a adus speranţe gazdelor, după reuşita lui Lică, dar Man a punctat din nou pentru FC FCSB II şi a stabilit scorul la 1-3, oferindu-le celor de la SCM Piteşti promovarea pe tavă.
Formaţiile doljene CSO Filiaşi şi CS U Craiova II s-au întâlnit vineri, pe stadionul „Chimia” din Işalniţa, însă niciuna dintre combatante nu a reuşit să-şi adjudece cele trei puncte. A fost 1-1, la capătul unui joc tensionat, cu nervi şi o eliminare în minutele de prelungire. Alb-albaştrii au deschis scorul în minutul 27, când Alex Popescu a reluat de la opt metri sub bară, după o pasă venită din dreapta.
Un eveniment neprevăzut a avut loc la Roşiori, acolo unde cealaltă echipă doljeană din serie, CS Podari, nu s-a prezentat la meci, iar rezultatul partidei va fi omologat de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro