În săptămâna „Să ştii mai multe, să fii mai bun!” elevii vor respira Artă

Ş.E.

SA STI MAI MULTEDe săptămâna viitoare începe cea mai îndrăgită perioadă de către elevii – „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, o săptămână în care vor renunţa la ghiozdane şi la obişnuitele ore de curs în favoarea unor altfel de ore. Dacă până acum cadrele didactice nu au hotărât unde vor merge cu elevii lor sau ce fel de activităţi vor aborda, pot să o facă şi pe ultima sută de metri. Asociaţia culturală ArtAlfel (Casa de Cultură a Sindicatelor, etaj II) este iniţiatoarea unei mişcări culturale ce vine ca o necesitate pentru publicul târgoviştean iubitor de cultură şi artă. Asociaţia şi membrii săi inimoşi vor încerca să se implice intens în viaţa culturală a comunităţii prin realizarea şi promovarea unor evenimente cu scop educativ, artistic şi cultural, oferind locuitorilor oraşului Târgovişte şi nu numai alternative şi perspective culturale de o înaltă ţinută în toate domeniile artei.
Pentru această săptămână au pregătit, printre altele, atelier de percuţie şi tobe africane, atelier de confecţionare şi mânuire păpuşi, pictură pe sticlă, lemn, ceramică, paper art – quilling (atelier de îndemânare în arta hârtiei), atelierul de dans şi mişcare scenică, machiaj şi face painting, teatrul pentru tineret, atelierul Text – Box , atelier de fotografie, „reporter pentru o zi”. Nu staţi deoparte! Sunt activităţi extrem de interesante, susţinute doar de către profesionişti, iar grupele vor avea în componenţă maxim 25 elevi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BANI EUROPENI PENTRU DISTRIBUIREA FRUCTELOR ÎN ŞCOLI

Comisia Europeană a aprobat alocarea finală a fondurilor UE pentru programul de distribuire de fructe şi legume în şcoli, denumit „Schema de Distribuire a Fructelor în şcoli”, pentru anul şcolar 2013/2014. 24 dintre statele membre ale Uniunii Europene (inclusiv Croaţia, după aderare) s-au înscris în programul de anul acesta, singurele […]