Published On: mar, aug. 20th, 2019

În PNL Târgovişte nu este loc pentru traseiştii politici „decuplaţi” de la ciolan

nichiduta.ro

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Târgovişte – preşedinte Aurelian Cotinescu, se raliază deciziei adoptate la nivel central, de a nu primi în rândurile sale traseişti politici, de a nu colabora cu personaje interesate de avantaje şi câştiguri în plan personal. Ca motivaţii suplimentare, aceştia amintesc de „jignirile la care au fost supuşi în Consiliul Local” şi obstrucţionarea proiectelor iniţiate pentru dezvoltarea oraşului.
Comunicat de presă
Organizaţia PNL Târgovişte, este întru totul de acord şi aprobă fără reţineri decizia votată la nivel central şi exprimată cu prilejul lansării candidaturii Preşedintelui Iohannis, aceea de a nu primi în rândurile sale traseişti politici.
Dincolo de motivaţia acestei decizii, exprimată de Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Domnul Ludovic Orban, unul dintre puţinii politicieni liberali, care a avut curajul să se opună făţis înfiinţării USL în urmă cu 8 ani, în plan local avem suficiente argumente pentru a combate orice apropiere dinspre PSD.
Dincolo de ideologiile şi principiile care nu pot fi schimbate peste noapte, avem experienţa unei proaste colaborări în Consiliul Local Targoviste, unde liberalii au fost jigniti şi luaţi în ras de prea multe ori, iar proiectele noastre benefice dezvoltării oraşului au fost obstructionate şi unele chiar blocate, exclusiv pentru câştigul în plan politic.
Am devenit o organizaţie puternică în Târgovişte, construită cu oameni noi, ceea ce ne determină să continuăm pe aceeaşi linie fără compromisuri şi fără să acceptăm migranţi politici care simt că îşi por pierde scaunele şi că vor fi decuplaţi de la banii publici.
Uşa PNL Târgovişte rămâne deschisă tuturor oamenilor de calitate, care vor să facă politică pentru oraşul lor, care nu vânează funcţii ori alte recompense, nu şi celor care îşi vor motiva dezertarea din PSD pe motiv că acest partid nu îi mai reprezintă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro