Published On: mar, apr. 2nd, 2019

În Parcul Chindia, evenimente dedicate celor 169 de ani de la înfiinţarea JANDARMERIEI ROMÂNE

nichiduta.ro

Jandarmii dâmboviţeni au sărbătorit de ziua lor, duminică, în Parcul Chindia, alături de sute de părinţii şi de copii care le-au putut testa echipamentele. Mascaţii, câinii, vehiculele de teren tip ATV şi UTV dar şi maşinile speciale au fost atracţiile principale pentru cei mici.
Câinii în acţiune, să-i prindă pe infractori, au atras privirile sutelor de prichindei iar la final după demonstraţiile făcute, au fost aplaudaţi la scenă deschisă. Cei mici nu se mai îndurau de câinii Jandarmeriei.
Şi jandarmii specializaţi în lupta corp la corp au făcut o scurtă demonstraţie de atac şi auto-aparare.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a desfăşurat în Parcul Chindia din municipiul Târgovişte această activitate dedicată sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române (3 aprilie), ce a avut ca scop familiarizarea cetăţenilor, dar mai ales a tinerilor care doresc să îmbrăţişeze o carieră miliatră cu privire la rolul, atribuţiile şi misiunile Jandarmeriei.
Totodată, în cadrul acestei acţiuni a fost organizată şi o expoziţie cu fotografii reprezentative din activitatea

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente