În iulie, APIA primeşte cererile pentru ajutorul de stat la motorină aferent trimestrului II

In luna iulie, APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa primeşte cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul II / 2020.
Pentru lămurirea neclarităţilor în ceea ce priveşte solicitarea ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură, fermierii sunt rugaţi să sune la APIA Centrul Judeţean Dâmboviţa unde vor fi consiliaţi de funcţionarii responsabili cu această activitate.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre acciza standard şi acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură şi a fost calculat la valoarea de 1,5258 lei/ litru.
Beneficiarii depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoţite de o situaţie centralizatoare privind cantităţile de motorină achiziţionate şi copiile facturilor de achiziţie.
@n judeţul Dâmboviţa, pot solicita rambursarea diferenţei de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, achiziţionată în trimestrul II al acestui an, 405 fermieri care au obţinut accord favorabil pentru finanţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda a fost votat vicepreşedinte al Comisiei pentru controlul activităţii SRI

Parlamentul a votat noua componenţă a Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii Serviciului Român de Informaţii, precum şi numirea deputatului PSD Eugen Bejenariu în funcţia de preşedinte şi a deputatului PNL Cezar Preda ca vicepreşedinte al comisiei.De remarcat faptul că liberalul Cezar Preda a obţinut 353 voturi pentru şi 13 împotrivă, […]