În decurs de o oră, pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi la trei accidente rutiere

Pompierii dâmboviţeni au fost solicitaţi la trei accidente rutiere.
Detaşamentul Găeşti a intervenit cu o autospecială şi un echipaj de ambulanţă SMURD la un accident rutier produs în oraşul Găeşti, în care au fost implicate două autoturisme. In urma evenimentului rutier au rezultat două victime. Una dintre acestea a rămas încarcerată, pompierii intervenind pentru extragerea ei din autoturism şi asigurarea zonei. Cele două persoane au fost preluate şi transportate la spital de către echipajele de ambulanţă SAJ.
Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost solicitaţi şi au intervenit cu o autospecială şi un echipaj de ambulanţă SMURD pentru asigurarea zonei, la un accident rutier produs în localitatea Gura Foii, unde un autoturism s-a răsturnat, pe plafon, în afara părţii carosabile. Cele două victime care au rezultat în urma accidentului au fost preluate şi transportate la spital de către echipajele de ambulanţă.
Pompierii de la Garda Fieni au fost solicitaţi şi au intervenit cu o autospecială şi un echipaj de ambulanţă SMURD pentru asigurarea zonei, la un accident rutier produs în localitatea oraşul Fieni, în care au fost implicate patru autoturisme. Din fericire, acest eveniment rutier nu s-a soldat cu victime.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

S-a suplimentat cu peste 407 milioane lei bugetele pentru competiţiile aflate în derulare sau finalizate din cadrul Planului Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare pentru perioada 2015-2020

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a emis ordinul privind modificarea şi completarea anexei la ordinul de ministru nr. 3.333/25.02.2020 privind repartizarea creditelor de angajament şi a creditelor bugetare pentru anul 2020, în vederea finanţării programelor şi subprogramelor componente ale Planului Naţional de Cercetare-Dezvoltare şi Inovare pentru perioada 2015-2020 (PNCDI III). Ordinul […]