În data de 4 august 2020, în intervalul orar 08:00 – 18:00, circulaţia va fi închisă pe DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga

Urmare a notificării primite de la constructorul obiectivului de investiţii „Drum de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga”, Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier că, în data de 4 august 2020, în intervalul orar 08:00 – 18:00, circulaţia publică pe acest sector de drum va fi închisă.
Precizăm că măsura adoptată este necesară atât în vederea finalizării lucrărilor la căile de rulare a podurilor existente, cât şi pentru aşternerea de mixturi asfaltice la unele sectoare ce aparţin traseului mai sus-amintit.
Menţionăm că accesul rutier către zona Piatra Arsă este disponibil, iar accesul către platoul Padina – Peştera se va realiza pe varianta alternativă, respectiv DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni -Peştera.
Recomandăm participanţilor la trafic să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere de reglementare şi informare existente. Se va circula cu viteză redusă şi cu atenţie în special pe sectoarele pietruite, ce au semnalizare corespunzătoare, viteza trebuind adaptată la starea părţii carosabile.
Autorităţile îşi cer scuze pentru disconfortul creat din cauza închiderii circulaţiei pe drumul de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga însă, o dată cu finalizarea lucrărilor amintite, investiţia va intra în acţiunile şi formalităţile premergătoare punerii în funcţiune a obiectivului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

NOI DOTĂRI PENTRU POLIŢIA ROMÂNĂ

Odată cu sărbătorirea Zilei Imnului Naţional al României, ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, şi secretarul de stat, chestor-şef de poliţie Bogdan Despescu, au participat la evenimentul de prezentare a noilor achiziţii de echipament, armament şi muniţie, care vor intra în dotarea poliţiştilor, astfel încât să se asigure un nivel […]