ÎN CURSA PENTRU MONDIALE!

Secţia de lupte a Clubului Sportiv Târgovişte este reprezentantă din nou la nivel înalt. În perioada 29-30 martie, două dintre cele mai titrate luptătoare ale clubului nostru vor participa la turneul internaţional „Beach Wrestling Word Series”, găzduit de localitatea Chaves, din Portugalia.
Sportivele de la CS Târgovişte care vor fi angrenate în cadrul turneului de calificare pentru Jocurile Mondiale de plajă din acest an, de la San Diego (SUA), sunt Georgiana Filip (cat. 60 kg) şi Diana Vlăsceanu (+ 70 kg). În ceea ce o priveşte pe Diana, aceasta pare a fi specialistă în luptele de plajă, după ce anul trecut, în Turcia, a cucerit medalia de bronz la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă. Ambele sportive ale clubului nostru, antrenate de Cornel Cornea, îşi doresc să aibă parte de evoluţii cât mai bune în Portugalia, pentru a reprezenta cu fruntea sus România. Lotul feminin de lupte pe plajă al României cuprinde patru sportive pentru concursul din Portugalia: Ştefania Priceputu (cat. 50 kg) – CSA Steaua Bucureşti, Georgiana Filip Paic (60 kg) – CS Târgovişte, Adina Popescu (70 kg) – CSM Sfântu Gheorghe şi Diana Vlăsceanu (+70 kg) – CS Târgovişte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DISPUTA LA DISTANŢA ÎNTRE SELECŢIONERUL ROMÂNIEI ŞI GAEŞTEANUL FLORIN TANASE

Selecţionerul Cosmin Contra i-a răspuns jucătorului FCSB, dâmboviţeanul Florin Tănase, care afirmase că merita să fie convocat la echipa naţională, precizând că nu ia decizii nici după culoarea tricourilor fotbaliştilor, nici după declaraţiilea cestora, scrie News.ro. „Nu am ce să comentez la părerea unui jucător care nu ştiu în ce […]