Published On: joi, dec. 27th, 2018

În comuna Răzvad au fost premiate 17 cupluri de aur

nichiduta.ro

Cupluri de aur premiate, lacrimi de fericire, colinde, şampanie, premii şi tort. Acestea au fost ingredientele unui eveniment reuşit în comuna dâmboviţeană Răzvad.
17 cupluri răzvădene au fost premiate pentru 50 de ani de căsătorie. Au primit 300 lei fiecare, o diplomă aniversară şi un buchet de flori. A devenit tradiţie, de 3 ani, în comuna dâmboviţeană Răzvad, acest eveniment care este ţinut an de an în preajma sărbătorilor de Crăciun. Diplomele au fost înmânate de primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban.
Acest eveniment a fost organizat de către Primărie iar cuplurile au fost alese în şedinţă de Consiliu. Suma oferită fiecărui cuplu în parte este suportată de bugetul local. La final, cu toţii au ciocnit împreună cu primarul şi viceprimarul un pahar de şampanie, au servit o felie de tort iar apoi au plecat emoţionaţi, dar cu zâmbetele largi pe chipurile pline de urmele trecerii timpului.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro