În comuna Poiana, un nou centru de zi îşi deschide porţile pentru copiii aflaţi în situaţii de risc

În judeţul Dâmboviţa funcţionează, din data de 14 septembrie 2020, un nou centru pentru copiii aflaţi în situaţii de risc. Este vorba despre centrul de îngrijire de zi din comuna Poiana, care a fost inaugurat în prezenţa conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Obiectivul, realizat în cadrul unui proiect finanţat de Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, are valoarea de 350.000 lei, din care suma de 150.000 lei a fost alocată din bugetul Primăriei Poiana.

Centrul va funcţiona în regim after school şi va găzdui 20 de copii care se află în situaţii dificile. Sub îndrumarea unui cadru didactic, copiii vor beneficia de activităţi de îngrijire, educaţie, recreere, consiliere şi terapie.
În cadrul festivităţii de inaugurare, preşedintele Alexandru Oprea a spus: „Este un moment important, astăzi, pentru comunitatea dumneavoastră, ca urmare a faptului că primarul şi consiliul local, prin toare proiectele pe care le-au gestionat, au avut în centrul preocupării lor omul şi nevoile oamenilor din localitatea dumneavoastră. Acest moment denotă încă o dată preocuparea pe care administraţia a avut-o pentru copii, cei care reprezintă viitorul acestei localităţi. Cunosc preocupările primarului dumneavoastră privind proiectele de infrastructură – fie că a fost vorba de drumuri, apă, canal sau infrastructură şcolară; din câte ştiu, nu este singurul obiectiv la care se lucrează în domeniul infrastructurii şcolare. Îl felicit pe domnul primar pentru că are puterea să-şi finalizeze obiectivele pe care şi le-a propus!”.
La eveniment au mai participat: Claudia Gilia, Corneliu Ştefan şi Titus Corlăţean, reprezentanţi ai Parlamentului României, Cristina Stroe, inspector şcolar general adjunct, Marian Şerban, primarul comunei Poiana, alţi reprezentanţi ai autorităţilor locale din comuna Poiana, cadre didactice, elevi, numeroşi localnici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

467 de elevi de la Şcolile Gimnaziale Corbii Mari şi Dragomireşti continuă învăţarea cu Digitaliada

Peste 467 de elevi de la Şcolile Gimnaziale Corbii Mari şi Dragomireşti, din judeţul Dâm-boviţa, continuă programul Digitaliada în anul şcolar 2020-2021, în laboratoare digitale complet echipate cu tablete pentru ca fiecare elev să poată lucra individual, cu laptop pentru profesor şi videoproiector pentru clasă.Totodată, ei fac parte din cei […]