ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI, CAMPIONATUL DE FOTBAL CUPA PRIETENIEI

Cu binecuvântarea Înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, joi, 12 iulie 2018, Arhiepiscopia Târgoviştei a organizat cea de a Il-a ediţie a Campionatului de Fotbal „Cupa Prieteniei”, la care au participat 112 tineri, din 16 parohii din Protoieria Titu.
Locul I a fost câştigat de echipa Parohiei Niculeşti, locul II de echipa Parohiei Slobozia Moară, iar locul III de echipa Parohiei Dârza.
Toţi participanţii au primit din partea Centrului Eparhial trofee, diplome, medalii, rucsacuri, mingii de fotbal, tricouri şi alte articole sportive.
Această activitate sportivă aparţine proiectului nostru eparhial dedicat tinerilor din comitetele parohiale, fiind un prilej de socializare, prietenie şi de comuniune, astfel de competiţii urmând a se desfăşura, în continuare, şi în alte domenii sportive. BIROUL
DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Condiţii privind angajarea zilierilor

Fiind în plină desfăşurare activităţile de sezon, angajatorii trebuie să ţină cont de modificările la Legea zilierilor, prin care se introduc reglementări mai clare dar şi câteva noi domenii de activitate în care poate fi folosită munca acestora. În termeni tehnici, zilierul este persoana fizică ce are capacitate de muncă […]