ÎN ARHIEPISCOPIA TÂRGOVIŞTEI A AVUT LOC ETAPA JUDEŢEANĂ A CONCURSULUI NAŢIONAL CULTURĂ ŞI SPIRITUALITATE ROMÂNEASCĂ

Cu binecuvântarea Înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, sâmbătă, 24 februarie 2018, la Seminarul Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgovişte, a avut loc etapa judeţeană a Concursului Naţional Interdisciplinar, intitulat Cultură şi spiritualitate românească.
Proba scrisă a concursului a presupus rezolvarea unor subiecte de Religie şi de Limba şi Literatura Română, pe două niveluri de studii, iar primii clasaţi, de la ambele niveluri, vor participa la faza naţională, care se va desfăşura în perioada 10-13 mai 2018, la Mânăstirea Putna, judeţul Suceava. La etapa naţională a concursului, la nivelul I, s-a calificat eleva Alexandra Moldoveanu, din clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială Şerban Cioculescu din Găeşti, coordonată de D-na Prof. Ionela Ciobanu şi de D-na Prof. Monica Petcu, iar la nivelul al II-lea, s-a calificat eleva Karina Maria Marinescu, din clasa a VIII-a, de la aceeaşi şcoală, coordonată de Pc. Pr. Prof. Cătălin Ciobanu şi de Dna Prof. Monica Petcu.
În semn de apreciere şi încurajare, toţi cei 40 de elevi de la şcolile gimnaziale din judeţul Dâmboviţa, participanţi la concurs, au primit daruri din partea Înaltpreas-finţitului Părinte Mitropolit.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campania "Dăruind o carte, investim în viitorul copiilor"

Lectura este un mijloc minunat de relaxare şi detaşare, dar şi o modalitate de a descoperi lucruri interesante, de a călători virtual în spaţiu şi timp sau de dezvoltare personală. Cititul rămâne un pas fundamental în procesul de dezvoltare spirituală, intelectuală, personală. Cu cât copiilor le este indusă această premisă […]