În anul 2020, pe raza judeţului Dâmboviţa, au fost desfăşurate peste 500 de controale pe linie silvică

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti de la Poliţia Oraşului Fieni şi reprezentanţi de la Garda Forestieră Ploieşti, au acţionat pentru combaterea ilegalităţilor din domeniul transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

Astfel, în cadrul controalelor efectuate, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.000 de lei, pentru nere-spectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
Totodată, poliţiştii au indisponibilizat 23,3 m3 de cherestea, în valoare de 24.260 de lei.
În anul 2020, pe raza judeţului Dâmboviţa, au fost desfăşurate peste 500 de controale pe linie silvică, în urma cărora poliţiştii au aplicat 430 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 220.000 lei, şi au indisponibilizat 580,83 metri cubi de material lemnos.
Totodată, pe parcursul anului trecut, au fost verificate 160 de obiective (exploatări forestiere, instalaţii de debitat, depozite, târguri, pieţe, oboare, ocoale silvice) şi 1.589 de vehicule, fiind sesizate 157 de fapte de natură penală la regimul silvic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VREI O CARIERĂ ÎN POLIŢIA ROMÂNĂ? ÎNSCRIE-TE LA CONCURSUL DE ADMITERE!

Începând cu 15 februarie 2021, timp de 14 zile, vor avea loc înscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie.Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare va avea loc până la data de 10 martie2021.Urmează susţinerea probei de evaluare a performanţei fizice în centrele zonale […]