”În Aninoasa, izolat nu înseamnă abandonat”

Solidaritatea este una dintre valorile esenţiale ale umanităţii. În aceste vremuri de criză cu toţii trebuie să dăm dovadă de solidaritate pentru a depăşi cu bine momentele dificile cu care ne confruntăm. Există oameni care în aceste momente de criză aleg să îi ajute pe cei aflaţi în nevoie. Un exemplu este proiectul ”În Aninoasa, izolat nu înseamnă abandonat” iniţiat de consilierul judeţean Vlăduţ Nicolae alături de alţi tineri inimoşi, Asociaţia ”Be You” şi oameni cu suflet mare. În cadrul acestui proiect a fost lansată şi o campanie de strângere de fonduri pentru copiii şi vârstnicii din comuna Aninoasa, care sunt extrem de vulnerabili în această perioadă: „Declanşarea stării de urgenţă, pe fondul pandemiei cu coronavirus, a provocat indirect şi situaţii în care semeni de-ai noştri nu au efectiv cu ce să se hrănească sau să-şi procure medicamente.Împreună cu voluntarii implicaţi, am identificat numeroşi copii din localitatea noastră, care trăiesc în familii fără nici o sursă de venit, familii monoparentale sau care îşi câştigau existenţa din munci ocazionale pe care nu le mai pot efectua.
Totodată, numeroase persoane vârstnice fără venituri sau cu o pensie care nu le permite să-şi procure alimentele şi medicamentele necesare, sunt singuri şi fără ajutor.
Alătură-te nouă şi oferă din puţinul tău celor care trebuie să trăiască, deşi sunt obligaţi să rămână acasă.
Împreună cu Asociaţia ”Be You”, un partener care s-a dovedit de fiecare dată implicat şi deschis pentru rezolvarea problemelor comunităţii nostre, încercăm să amintim tuturor că orice fiinţă are o valoare umană şi că trebuie să fim solidari pentru sănătatea comunităţii noastre.
Donează în contul deschis la Banca Transilvania:
RO38BTRLRONCRT0325795201 Cod Swift: BTRLRO22 Titular: Asociatia Be You
Menţionează la detaliile plăţii ”Aninoasa”, încurajând şi alte persoane să ni se alăture, pentru că orice ajutor contează, mai ales acum când situaţia tinde să devină din ce în ce mai gravă! „acesta este apelul lansat de Vlăduţ Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Campanie de dezinfecţie pentru a patra săptămână consecutiv

Campania de dezinfecţie continuă pentru a patra săptămână consecutiv, la nivelul întregii comune Voineşti.Primarul Dănuţ Gabriel Sandu şi viceprimarul Constantin Popa au fost implicaţi direct alături de SVSU Voineşti ca de fiecare dată: „Astăzi s-a efectuat a patra dezinfecţie în comuna noastră. Facem precizarea că sunt dezinfectate toate spaţiile publice […]