Published On: vin, mart. 2nd, 2018

În 2018, aparatură nouă pentru Secţiile Cardiologie, Recuperare Medicală şi Gastroenteorogie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

nichiduta.ro

Pe lista de investiţii pentru anul 2018, a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, se regăseşte cu prioritate şi dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie pentru buna desfăşurare a actului medical în mai multe secţii şi anume: Cardiologie, Recuperare Medicală, Gastroenteorogie. Doctorul Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a prezentat lista de aparatură necesară pentru pentru secţiile amintite mai sus.
La Secţia Recuperare Medicală, aparatura medicală de acum are o vechime de aproximativ 40 de ani. Problemele din sistemul de sănătate sunt multe, însă dacă dacă există unitate şi o colaborare bună la nivel administrativ, să va reuşi îndeplinirea obiectivelor propuse şi asigurarea unor condiţii de înaltă calitate celor care ajung la un moment dat pe patul de spital.
Doctorul Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a sublinat ideea că dotările pe care le va face vor îmbunătăţi actul medical.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro