În 2018, aparatură nouă pentru Secţiile Cardiologie, Recuperare Medicală şi Gastroenteorogie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte

Pe lista de investiţii pentru anul 2018, a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, se regăseşte cu prioritate şi dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie pentru buna desfăşurare a actului medical în mai multe secţii şi anume: Cardiologie, Recuperare Medicală, Gastroenteorogie. Doctorul Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a prezentat lista de aparatură necesară pentru pentru secţiile amintite mai sus.
La Secţia Recuperare Medicală, aparatura medicală de acum are o vechime de aproximativ 40 de ani. Problemele din sistemul de sănătate sunt multe, însă dacă dacă există unitate şi o colaborare bună la nivel administrativ, să va reuşi îndeplinirea obiectivelor propuse şi asigurarea unor condiţii de înaltă calitate celor care ajung la un moment dat pe patul de spital.
Doctorul Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte a sublinat ideea că dotările pe care le va face vor îmbunătăţi actul medical.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Persoanele din categorii cu risc ridicat sunt monitorizate de Primăria Târgovişte

Pe toată perioada acoperită de avertizarea de cod portocaliu de frig, Primăria Târgovişte monitorizează, prin direcţia de specialitate, situaţia persoanelor din categorii cu risc ridicat. Este vorba aici despre mai bine de 250 de persoane cu handicap grav, 58 de persoane vârstnice care primesc îngrijiri la domiciliu şi de 265 […]