Imunitatea naturală NU face faţă tulpinii Delta

Să fim prudenţi! Valul 4 e mai aproape decât se credea iniţial! Imunitatea naturală NU face faţă tulpinii Delta. Valul 4 al pandemiei de COVID-19 ar putea lovi în maximum o lună, avertizează specialiştii. Un studiu al unei clinici medicale, reprezentativ la nivel naţional, arată că varianta Delta (tulpina indiană) ar putea avea efecte devastatoare.
Nu mai este cazul să ne relaxăm deoarece studiile arată, fără echivoc, că imunitatea naturală, cea obţinută prin trecerea prin boală, nu este eficientă în faţa noii tulpini Delta.
„Valul 4 este mai aproape decât se credea iniţial, probabil că în cel mult o lună vom ajunge să avem, din nou, mii de cazuri pe zi din cauza acestei tulpini mult mai infecţioase”, a estimat specialistul Mihai Marcu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Muzeul Veteranilor de la Mănăstirea Dealu

Săptămâna viitoare va avea loc inaugurarea Muzeului Veteranilor, de la viitorul Centru de Recuperare şi Refacere pentru Veterani, de lângă Mănăstirea Dealu, localitatea Aninoasa, judetul Dâmboviţa. Evenimentul aparţine Asociaţiei Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi „Sf. Mare Mucenic Dim-itrie, Izvorâtorul de Mir” (A.M.V.V.D), din România, şi va fi unul pe […]