Published On: mar, apr. 8th, 2014

IMPORTANT PENTRU ÎNSCRIEREA ŞI REÎNSCRIEREA COPIILOR ÎN GRĂDINŢE!

nichiduta.ro

copiiIată o serie de informaţii deosebit de importante pentru părinţii care doresc să îşi reînscrie copiii la grădinţă, mai ales că timpul este foarte scurt. Copiii care frecventează grădiniţa pot fi reînscrişi de părinţi pentru anul şcolar următor până pe 17 aprilie.
Locurile libere în urma reîn-scrierilor vor fi afişate pe 18 aprilie. Înscrierea copiilor nou veniţi în grădiniţe se va face între 23 aprilie – 30 mai (prima etapă), iar în 3 iunie vor fi afişate locurile libere. Etapa a II-a de înscriere în grădiniţe va avea loc între 4 iunie-4 iulie, iar afişarea locurilor libere se va face în 8 iulie.
Pentru asigurarea transparenţei procesului de reînscriere/înscriere conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar vor afişa la vedere capacitatea instituţiei, numărul de copii aprobat în planul de şcolarizare pentru anul viitor, dar şi criteriile generale stabilite de Consiliul de Administraţie pentru înscrierea copiilor. Va fi afişat la vedere numărul de copii reînscrişi sau înscrişi zilnic din totalul disponibil.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro