IMPORTANT PENTRU ÎNSCRIEREA ŞI REÎNSCRIEREA COPIILOR ÎN GRĂDINŢE!

copiiIată o serie de informaţii deosebit de importante pentru părinţii care doresc să îşi reînscrie copiii la grădinţă, mai ales că timpul este foarte scurt. Copiii care frecventează grădiniţa pot fi reînscrişi de părinţi pentru anul şcolar următor până pe 17 aprilie.
Locurile libere în urma reîn-scrierilor vor fi afişate pe 18 aprilie. Înscrierea copiilor nou veniţi în grădiniţe se va face între 23 aprilie – 30 mai (prima etapă), iar în 3 iunie vor fi afişate locurile libere. Etapa a II-a de înscriere în grădiniţe va avea loc între 4 iunie-4 iulie, iar afişarea locurilor libere se va face în 8 iulie.
Pentru asigurarea transparenţei procesului de reînscriere/înscriere conducerile unităţilor de învăţământ preşcolar vor afişa la vedere capacitatea instituţiei, numărul de copii aprobat în planul de şcolarizare pentru anul viitor, dar şi criteriile generale stabilite de Consiliul de Administraţie pentru înscrierea copiilor. Va fi afişat la vedere numărul de copii reînscrişi sau înscrişi zilnic din totalul disponibil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Avertisment de la Federaţia Română de Baschet

Federatia Română de Baschet condamnă toate manifestările huliganice, precum şi afişarea bannere-lor ostile, cu caracter xenofob, rasist sau discriminatoriu, la jocurile de baschet. La toate acţiunile organizate de Federaţia Română de Baschet, am încercat să promovăm pe toate căile spiritul de fair-play, atât în rândul particianţilor (sportivi, antrenori, oficiali), cât […]