Published On: mie, mai 22nd, 2019

Implicare, responsabilitate şi bucuria de a ajuta semenii de la Centrul Medico-Social Ghergani

nichiduta.ro

Un proverb spune „Cei ce dăruiesc au totul. Cei ce se abţin nu au nimic.” Sunt foarte rari, dar există aceşti oameni pe care acest proverb îi caracterizează pe deplin. A ajuta înseamnă nu doar a dărui, înseamnă mai ales bucuria împărtăşită între cel care oferă şi cel care primeşte.
În adevărul acestui crez acţionează şi admnistraţia de la Răcari şi fondatoarea Fundaţiei Youness şi a clinicii Youness, dr. Vanessa Youness în cadrul proiectului „Adoptă un vârstnic” de la Centrul Medico-Social Ghergani.
Pe parcursul celor 8 luni de când se desfăşoară, acest proiect s-a dovedit a fi o reuşită şi asta pentru că primarul Marius Caraveţeanu, consilierii liberali, preoţii cărora li s-au alăturat pe parcurs şi profesorul univ. dr. Iordan Gheorghe Bărbulescu şi dr. Vanessa Youness, au pus mână de la mână dar şi suflet şi au reuşit să aducă bucuria în fiecare lună pe chipul vârstnicilor de la Centrul Medico-Social Ghergani.
Ferice de oamenii buni la suflet, ferice de oamenii care nu consideră, că fericirea constă în cumpărarea de lucruri scumpe, ci fericirea lor înseamnă bucuria de a dărui, bucuria de a iubi semenii necondiţionat, bucuria de a ajuta semenii şi un exemplu pentru comunitatea din Răcari este dr. Vanessa Youness, care din nou s-a implicat şi a realizat o nouă investiţie cu participarea financiară în proporţie de 98% a Fundaţei Youness. Au fost modernizate şi realizate grupuri sanitare pentru fiecare salon în parte la Centrul Medico-Social Ghergani.
Implicare şi responsabilitate
Primarul oraşului Răcari, Marius Caraveţeanu, ne-a spus că implicarea Fundaţiei Youness în viaţa socială a comunităţilor nu reprezintă cazuri izolate, şi ne-a amintit în acest sens de noul loc de joacă de la Grădiniţa cu Program Prelungit Ghergani din oraşul Răcari, o investiţie ce se ridică la peste 15.000 lei şi este realizată 100% de Fundaţia Youness.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro