Published On: lun, mart. 6th, 2017

Impact violent între două autoturisme pe Bulevardul Unirii din Târgovişte

nichiduta.ro

O clipă de neatenţie, dar şi graba o putea costa scump viaţa pe o şoferiţă în vârstă de 35 de ani, după ce a făcut o manevră neregulamentară în trafic. Femeia se pare că a vrut să întoarcă maşina pe linia dublă continuă, moment în care a fost lovită în plin, de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului violent, maşinile au fost grav avariate, iar şoferiţa a ajuns cu răni uşoare la spital. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Unirii din Târgoviste, chiar în faţa sediului Judecătoriei Târgovişte. Imediat, la faţa locului au ajuns pompierii, poliţiştii şi ambulanţa. La faţa locului au ajuns şi pompierii de la descarcerare, însă, din fericire, nu au intervenit. Pentru câteva zeci de minute circulaţia în zonă a fost deviată.
Poliţia rutieră dâmboviţeană atrage atenţia asupra importanţei respectării regimului legal de viteză întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere .
Poliţiştii recomandă conducătorilor de vehicule să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule, mai ales atunci când carosabilul este umed.
Centura de siguranţă constituie un factor de primă importanţă în ceea ce priveşte configuraţia dinamicii accidentelor rutiere. Folosirea centurii de siguranţă este obligatorie. Ataşaţi-vă centura de siguranţă înainte de plecarea la drum, vă poate salva viaţa în caz de accident!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro