ILIE POENARU: ” Să ne asumăm aceste lucruri şi să avem continuitate”

Mihai ROŞOIU

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, s-a arătat dezamăgit de fotbaliştii săi, care au pierdut cu 3-1 cu Chindia Târgovişte. Tehnicianul a avut puterea să glumească pe seama prestaţiilor slabe ale anumitor jucători.
„Explicaţiile le aştept şi eu de la ei, pentru că nu au venit pregătiţi pentru acest meci. Am avut foarte mare încredere, dar se pare că m-am înşelat. Se pare că jucătorii s-au văzut cu sacii în căruţă şi au venit total nepregătiţi pentru acest meci.
Deja de câteva zile m-am trezit şi eu şi Dună (n.r. – Marin Dună, principalul din acte, secundul din teren a lui Ilie Poenaru)…
E posibil să facem şi noi vizita medicală. I-am spus lui Dună să îşi ia un spray să se vopsească puţin, ca să pară şi el puţin mai tânăr. La felul cum se prezintă anumiţi jucători prin echipă, cred că 15-20 de minute noi arătăm mult mai bine”, a declarat Ilie Poenaru.
Liga Profesionistă de Fotbal organizează Adunarea Generală a celor 14 cluburi membre la sediul său din Liga 1, iar Ilie Poenaru nu-şi doreşte întreruperea campionatului:
„Apar nişte probleme şi noi nu ştim ce măsuri să luăm şi sper să pună la punct un plan sănătos, un plan pe care să îl respectăm cu stricteţe şi fiecare dacă greşeşte să plătească. Să ne asumăm aceste lucruri şi să avem continuitate, pentru că aşa nu poţi, stai să joci un meci, joci un meci la două săptămâni. Nu e ok, nu e sănătos pentru fotbal”, a mai spus antrenorul Clinceniului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SE APROPIE BARAJUL DE PROMOVARE ÎN LIGA A II-A

Miercuri, 5 august, se va disputa manşa tur a barajului de promovare în viitorul sezon al Ligii 2.Prin hotărârea Comitetului de Urgenţă FRF din 11 mai 2020, sezonul 2019-2020 din Liga 3 a fost întrerupt definitiv, iar dreptul de promovare a fost oferit echipelor clasate pe prima poziţie în fiecare […]