Published On: mar, feb. 26th, 2013

HUŢI, 100 % Contra celor de la Oradea, jucătoarea Municipalului a marcat tot ce a aruncat la coş

nichiduta.ro

Andreea HuţanuPrestaţia Andreei Huţanu în ultima confruntare de campionat a fost absolută. Jucătoarea în vârstă de 25 de ani a fost folosită contra Universităţii Oradea din primul minut de către antrenorul Florin Nini, iar prestaţia Andreei a fost perfectă. Ce-i drept, numele adver-sarei Municipalului nu a fost unul de top, însă, în ciuda acestui lucru, baschetbalista originară din Botoşani a avut nişte cifre de excepţie.
Huţanu a transformat toate cele 10 aruncări de două puncte, a mai marcat în două rânduri din afara semicercului şi a transformat unica aruncare suplimentară de care a benefi-ciat pe parcursul celor 34 de minute petrecute pe teren în jocul cu Oradea. În concluzie, jucătoarea cam-pioanei a avut procentaje de 100 % la toate capitolele, fiind de departe MVP-ul duelului de sâmbătă, din Sala Polivalentă.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro