Hoţul care a spart mai multe frizerii din Târgovişte, a fost prins de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 44 de ani este principalul suspect în cazul mai multe furturi din frizerii şi magazine din centrul oraşului Târgovişte. Oamenii legii au probat activitatea infracţională şi au recuperat şi o parte din bunuri. Prejudiciu total a fost estimat la 22.000 lei.
„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, Biroul Investigaţii Criminale, au reţinut luni, 21 ianuarie, pentru 24 de ore, un bărbat de 44 de ani din Bucureşti, în sarcina căruia au fost probate un număr de 8 infracţiuni de furt calificat. Din cercetările efectuate s-a stabilit că faptele au fost comise în perioada octombrie 2018-ianuarie 2019”, arată IPJ Dâmboviţa.
Poliţiştii spun că bănuitul pătrundea prin efracţie şi escaladare în diferite societăţi comerciale ce aveau ca şi obiect de activitate comercializarea de bunuri şi servicii de înfrumuseţare. Luat la întrebări, bucureşteanul a spus că este nevinovat şi că va vorbi doar în faţa instanţei, nu a camerelor de filmat.
Totodată se pare că acesta ar fi pătruns şi într-un apartament. Prejudiciu total a fost estimat la 22.000 lei, fiind recuperate bunuri în valoare de 8.000 lei. Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului urmând că mâine 22.01.2019 să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive”, mai precizează IPJ Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ZILNIC, ÎN SERVICIUL COMUNITĂŢII

Poliţiştii au intervenit, duminică, la peste 2.600 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate în teren au aplicat peste 7.000 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. În urma neregulilor constatate în trafic, poliţiştii au reţinut peste 450 de permise de conducere şi au retras 110 […]