Published On: lun, apr. 8th, 2019

HOŢII AU SPART MAGAZINUL CHINA MEGA SHOP DE LA PAVCOM

În noaptea de vineri spre sâmbătă, hoţii au dat spargerea la magazinul China Mega Shop de la Pavcom din municipiul Târgovişte. Aceştia au furat o sumă de bani.
Agitaţie mare sâmbătă de dimineaţă, la magazinul China Mega Shop de la Pavcom.
Poliţiştii, criminaliştii şi agenţii de pază de la Pavcom dar şi angajaţii şi patronii chinezi roiau pe lângă uşa magazinul China Mega Shop de la Pavcom care a fost forţată în noaptea de vineri spre sâmbătă. Hoţii au pătruns în magazin de unde au furat suma de 400 de lei, banii nu se aflau în casa de marcat ci intr-un sertar. Imediat la faţa locului au ajuns şi criminaliştii care au demarat cercetările la faţa locului. Alţi poliţişti se pare că împreună cu agenţii de pază de la Pavcom au mers să verifice carmerele de supraveghere din zonă. Poliţiştii şi reprezentanţii magazinului verifică la această oră şi ima-ginile de pe camerele de supraveghere din magazin. Se pare că alerta a fost dată de o femeie la 112, în momentul în care a ajuns la serviciu adică la magazinul China Mega Shop. Cercetările continuă în acest caz.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>